Op zoek naar webdesign in Hoogstraten?

Professioneel webdesign Hoogstraten

Je website is je visitekaartje. Laat je bijstaan door een getalenteerde webdesigner en maak van jouw website een echt uithangbord van je bedrijf. Frontier heeft de ervaring en het talent in huis om je website van een frisse look te voorzien met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en esthetiek.

Waarom een website?

Een website is voor elke onderneming interessant omdat je er vanalles mee kan doen. Het internet verandert aan een razend tempo en het is niet altijd gemakkelijk om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden. Daarom zijn wij er! Wij zijn steeds up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen rond webtechnologie en online marketing. Graag een kort overzicht van wat je tegenwoordig allemaal kan met een website? Hieronder zie je alvast een greep uit de opties:

 • Online visitekaartje: Zet je bedrijf op de kaart
 • Digitale brochure: Toon realisaties of projecten aan mogelijke leads
 • Vertrekpunt online marketing: Maak landingspagina's en stel je funnel op
 • Informatiekanaal: Deel informatie op een efficiënte manier met je klanten
 • Datacollectie: Krijg inzicht in je doelpubliek
 • Lead generation: Trek potentiële nieuwe klanten aan
 • E-commerce: Verkoop je producten online in een overzichtelijke webshop
 • En zoveel meer...

Belangrijk bij een website is dat het webdesign perfect aansluit bij de doelstelling ervan. Webdesign door Frontier gebeurt steeds op basis van de laatste inzichten in de snel veranderende wereld van het internet. Benieuwd naar alle mogelijkheden en bekijk je graag wat wij voor je kunnen betekenen? Kom vrijblijvend langs voor een gesprek of vraag of we kunnen langskomen in Hoogstraten. Wij kunnen voor je uitzoeken wat de beste strategie is voor je doeleinden en je budget.

Voor wie?

Wij hebben al tal van webdesign-projecten gerealiseerd voor bedrijven in de buurt van Hoogstraten. Er zijn verschillende type klanten. Soms komt de vraag vanuit de klant die zijn ambities niet weerspiegeld ziet in zijn huidige website. Anderzijds zijn er ook startende ondernemers die al hun energie willen steken in hun kerntaken en minder in marketing. Wat voor type ondernemer je ook bent, wij zijn ervoor jou. Wij nemen deze moeilijke, maar belangrijke taak, met onze kennis en ervaring, graag van je over. Laat je begeleiden door een getalenteerd team van webdesigners en online marketeers en maak van je website een succesverhaal.

Je eerste website

Nog geen ervaring met opzetten van een website? Er zijn heel wat zaken waar je in het begin rekening mee moet houden. Het begint al bij de keuze van een goede naam voor je website. Dat brengt vaak zorgen met zich mee waardoor je op de duur het bos door de bomen niet meer ziet.

 • Heb ik wel een website nodig?
 • Wat moet ik doen als mijn domeinnaam niet meer beschikbaar is?
 • Kan ik dezelfde naam gebruiken voor social media?
 • Hoe zorg ik ervoor dat mensen op mijn website terecht zullen komen?
 • Kan ik niet zelf een website maken? Maar wat moet er dan allemaal op staan?
 • ...

Je bedrijf in Hoogstraten vraagt al je aandacht en dit soort zaken zijn het laatste waar je je mee wil bezighouden. Geen probleem. Voor al deze vragen zijn er oplossingen. Wij hebben jarenlange ervaring met deze kwesties en weten steeds met een gepaste oplossing op de proppen te komen. Zit je met vragen en wil je van je zorgen vanaf? Kom langs bij Frontier en we bespreken met je de mogelijkheden.

Een nieuwe webdesign voor je huidige website

Je onderneming in Hoogstraten bestaat al een tijdje en je hebt dus al een website. Maar is ze niet wat verouderd of heb je de indruk dat ze niet rendeert? Of hij nu veroudert is of niet, het is sowieso interessant om je website op "onderhoud" te doen. Laat je website door Frontier testen en wij leggen de pijnpunten voor je bloot. Er zijn verschillende redenen waarom je wel zou varen bij het opfrissen van je website:

 • Webdesign: Je website is (hopeloos) verouderd en verdient een opknapbeurt. De indruk van klanten over je bedrijf wordt mede bepaald door de uistraling van je website. Daarom is het belangrijk om af te toe te toetsen of de ambities en doelen van je bedrijf nog steeds vertegenwoordigd zijn in het webdesign van je website.
 • Bezoekers: Je website wordt weinig bezocht. Hier kan wel eens een technische fout aan de basis liggen. Je website moet aan alle technische vereisten en kwaliteitseisen voldoen om goed gevonden te worden in zoekmachines als Google. Zit er ergens iets mis in de broncode of is de informatie op de website onduidelijk en moeilijk terug te vinden? Dan kan het zijn dat je website niet vaak bezocht wordt. Laat je bijstaan door opgeleide specialisten bij Frontier om dit te onderzoeken
 • Trends: Het internet verandert razendsnel. Je kan daarom vaak uit een website afleiden uit welk jaar het ontwerp komt. Dit moet niet persé nadelig zijn. Bij Frontier proberen we ernaar te streven om het webdesign zo tijdloos te maken, zodat je website voor een lange tijd een frisse uitstraling blijft behouden.
 • Nieuwe doeleinden: Je website is mogelijk niet meer up-to-date met de doelstellingen van je onderneming. Je bedrijf is verandert maar je website is nog dezelfde? Dan is het zaak om je website aan te passen. Niet elk webbureau voorziet een website van de nodige flexibiliteit om mee te groeien met je bedrijf. Dat is bij Frontier anders. Wij denken vanaf het begin aan de mogelijkheid om de website voor een lange tijd in leven te houden zodat ze mee kan groeien met je onderneming.

Wat houdt webdesign juist in?

Webdesign is de vormgeving van een website op het internet in de pure betekenis van het woord. Tegenwoordig heeft het veel meer betekenis dan dat en Frontier is volledig mee met de laatste ontwikkelingen. Naast je website zijn er nog een aantal belangrijke zaken die wij standaard opnemen in ons takenpakket:

 • Gebruiksvriendelijkheid: Je website moet gemakkelijk te gebruiken zijn door je bezoekers. Hoe beter dat je bezoekers bediend worden, hoe gemakkelijker ze geconverteerd kunnen worden tot klant.
 • Toegankelijkheid: Achter het ontwerp van een websit zit een heleboel broncode. De structuur van deze code is belangrijk voor de herkenning browsers en toegankelijkheidstools. Wij zorgen er steeds voor dat, vertrekkende van het webdesign, de website steeds geoptimaliseerd is voor iedere gebruiker.
 • Responsive design: Bekijk je een website op kantoor, op je smartphone of op een tablet. Je website moet er steeds piekfijn uitzien. Wij houden hiermee rekening al vanaf de eerste fase van het webdesign. Zo is je website van in het begin voorbereid om op elke toestel te kunnen schitteren.
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO): Vaak laten ondernemers hun website ontwikkelen zonder dat er rekening gehouden wordt met online marketing. Niet bij ons! Wij zorgen ervoor dat je website de juiste principes volgt en zo klaar is om de strijd aan te gaan met de concurrentie.
 • Conversie: Met de juiste technieken en enkele subtiele ingrepen kan je vanuit het webdesign het gedrag van de bezoeker beinvloeden. Belangrijk hierbij is om een goede mix te vinden tussen een visueel aantrekkelijke uitzicht en de juiste technologische ingrepen.

Waarom webdesign door Frontier?

Wij maken het verschil door de nauwe samenwerking met onze klanten. Voor ons is het belangrijk dat de klant tevreden is over het eindresultaat. Onze jarenlange ervaring en onze constante drang om mee te zijn met de laatste ontwikkelingen rond webdesign maken dat we de geschikte partij zijn, in de buurt van Hoogstraten, om je te helpen met het uitwerken van een nieuw ontwerp voor je website. Dit hoe het proces typisch verloopt bij Frontier:

 1. Kennismaking: We leren elkaar kennen in een eerste gesprek. Hierbij gaan we vooral luisteren naar wat de klant te vertellen heeft. We polsen naar de wensen en doelen van de klant. Daarnaast proberen we ook het DNA van het bedrijf te achterhalen zodat we een totaalplaatje kunnen samenstellen van het project.
 2. Concept & Strategie: In samenspraak met de klant werkt Frontier een strategie en enkele wireframes uit. Wireframes zijn ruwe schetsen die de eerste ideëen structuur geven op papier. Van zodra er een akkoord is over het concept en de wireframes gaan we over tot het visuele ontwerp.
 3. Webdesign: De wireframes worden omgezet naar een visueel ontwerp. Hierbij wordt de huisstijl verwekt in de website en krijg je een duidelijk zicht over finale uitwerking van de website. In deze fase zijn verschillende wijzigingen of toevoegingen nog mogelijk.
 4. Webontwikkeling: Als het ontwerp goedgekeurd is gaan we over tot de ontwikkeling van de website. Hierbij komt de website tot leven en worden alle zaken aan elkaar gekoppeld. Een eerste testversie wordt aan de klant gepresenteerd. Deze testversie sluit steeds nauw aan bij de finale versie. Na de laatste feedback is het tijd voor de belangrijkste fase in het proces: de go-live.
 5. Go-live: Je website staat online en kan door iedereen bezocht worden. Dit is niet de eindhalte! Frontier zorgt, indien gewenst, voor het onderhoud en de verdere opvolging van de website.

Wil je meer weten over webdesign of andere diensten van Frontier? Wij kunnen ons gemakkelijk verplaatsen in de buurt van Hoogstraten. Neem gerust contact met ons op en wij komen graag op locatie om je meer uitleg te verlenen.