Ontmoet ons team

Onze roots liggen in Hoogstraten, centraal in het noorden van België. Een regio waar gezond verstand heerst en een goede werkethiek hoog in het vaandel gedragen wordt. Deze normen hebben ons gevormd en liggen aan de basis van Frontier.

Jef Vlamings
Jef Vlamings
CEO & CTO
Gert-Jan Peeters
Gert-Jan Peeters
Web engineer
Lore Krols
Lore Krols
Account manager

Partners

We houden ons kernteam bewust klein omdat we ons willen focussen op onze sterktes. Voor andere web-gerelateerde taken, kunnen we rekenen op ons uitgebreid netwerk aan specialisten.

Leny Moerkens
Leny Moerkens
Faar — Grafisch ontwerp
David Rademaker
David Rademaker
StrategyWorks — Strategisch business consultant
Pieter Lauryssen
Pieter Lauryssen
Conectly — Ecommerce specialist
Laurann Van de Peer
Laurann Van de Peer
Advertised — Ads Specialist
Harm De Gruyter
Harm De Gruyter
Burmington — Motion design
Alexander Strobbe
Alexander Strobbe
Two is One — Web3 consultant

Werken bij Frontier?

Hier werken mensen die individueel verschillen en toch allemaal dezelfde passie delen.
Bij Frontier krijg je de ruimte om jezelf professioneel te ontwikkelen op jouw tempo.

Vacatures

Wat onze klanten zeggen

“Frontier heeft een prachtige website ontwikkeld waarmee we onze stad in binnen- en buitenland nog beter op de kaart kunnen zetten. We zijn zeer tevreden over de fijne samenwerking en het eindresultaat. Zowel op creatief als strategisch vlak is Frontier een zeer fijne partner om mee samen te werken. Een aanrader!”

Yvonne van Dijk, Communicatiedeskundige
frontier-1.jpg

Waarom Frontier?

Snel & efficiënt

Wij maken van een correcte oplevering een erezaak. We zorgen voor een strakke opvolging gedurende het hele project waardoor de doorlooptijd tot een minimum beperkt blijft.

Elk project is uniek

Elke project wordt op maat uitgewerkt met respect voor het beschikbare budget. Wij helpen je de juiste beslissingen te maken om je investering maximaal te laten renderen.

Kwaliteit

Onze applicaties zijn een gezonde mix tussen standaarden die de tand des tijds hebben doorstaan en cutting-edge technologie. Dit zorgt voor stabiele resultaten met net dat ietsje meer.

Vakmanschap

We beschouwen ons werk als een stiel en hechten veel belang aan de juiste tools en hands-on ervaringen. Je project komt in goede handen terecht en wordt steeds nauwlettend opgevolgd.

Hoe we werken

 1. 1
  Strategie

  Strategie gaat over het maken van keuzes. Kiezen om dingen niet te doen of bewust kiezen om dingen anders te doen. Belangrijk hierbij is dat je je laat begeleiden door mensen die expertise hebben. We begeleiden je bij je project van A tot Z en zorgen ervoor dat je niet voor onvoldongen feiten komt te staan.

 2. 2
  Vormgeven

  Het doel van deze fase is om de eigenheid van je bedrijf te laten floreren. We gaan op zoek naar een stijl die past bij je identiteit. Vaak is er een duidelijke huisstijl, soms werken we er een op maat uit. Het eindresultaat is steeds een uniek ontwerp waar je als bedrijf het verschil mee kan maken.

 3. 3
  Ontwikkelen

  Bij de ontwikkeling houden we vast aan onze kernwaarde, i.e. schoonheid door eenvoud. We leggen de focus op wat echt belangrijk is en ontdoen het project van alle overbodige zaken. Deze less-is-more aanpak zorgt dat je exact krijgt wat je gevraagd hebt. Niet meer, zeker niet minder.

 4. 4
  Lanceren

  Bij een lancering komt vaak heel wat kijken. Je bedrijf moet organisatorisch vaak nog heel wat op poten zetten en extra stress voor een website is er dan te veel aan. Wij nemen dit volledig weg door de go-live goed voor te bereiden. In een afgeschermde omgeving kan je samen met ons alles klaarzetten zodat op de grote dag alles gesmeerd kan verlopen.

Contacteer ons

Laat gerust je gegevens achter en wij nemen contact met je op
voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

* Je gegevens worden enkel gebruik om contact met je op te nemen.
Deze gegevens worden niet bewaard en zullen nooit met derde partijen worden gedeeld.